Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Jaren 70/80/90 themafeest drive-in-show

Prijsklasse: 750 tot 1000 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 uur

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Jaren 70/80, Jaren 90

Geluid: Geluidsinstallatie tot 250 gasten inbegrepen

Licht: Uitgebreide lichtshow inbegrepen

Jaren 70/80/90 themafeest drive-in-show boeken doe je omdat…

Onze enthousiaste dj alleen de lekkerste classics uit de jaren 70/80 en, indien gewenst, de jaren 90 draait. Dat wordt dus een feest der herkenning met een swingende mix van disco en danceclassics, waarbij gegarandeerd alle plateuzolen van de vloer komen!

Abba, de Bee Gees, The Trammps, Aretha Franklin, Tavares, Boney M en de Bleus Brothers, ze komen allemaal voorbij. Maar ook Wham, Dan Hartman, Tina Turner, Cindy Lauper, The Jacksons, KC & The Sunshine Band en natuurlijk Meat Loaf! Paradise by the spiegelbol light dus…

Naast de jaren 70 en 80 zijn de ook jaren 90 weer razend populair. Indien gewenst breidt onze dj zijn repertoire dan ook graag uit met o.a. 2 Unlimited, Whigfield, Robin S, Snap, de Outhere Brothers en natuurlijk de Happy Hardcore van Charlie Lownoise en Mental Theo, de Party Animals en dj Paul Elstak. Maar alleen als jij dat wilt natuurlijk, want we kunnen vanzelfsprekend ook makkelijk een avond vullen met alleen maar jaren 70/80 repertoire.

Het stralend middelpunt van de show is een prachtig verlicht meubel, dat door middel van de nieuwste LED technieken allerlei kleuren en patronen kan aannemen. De nieuwste generatie verlichte dansvloeren werkt overigens met dezelfde techniek, en vormt dus een perfect geheel met deze show.

Onze jaren 70/80/90 themafeest show wordt standaard geleverd met een sfeervolle lichtshow, die bestaat uit 8 gekleurde discospots, een bellenblaasmachine en uiteraard een echte ouderwetse spiegelbol. Alsof deze lichtshow je nog niet voldoende in de stemming brengt is de show ook nog eens voorzien van een jaren 70/80 decordoek van maar liefst (maximaal) 6 x 3 meter!

Voor het nodige spektakel zijn er ook twee moving heads en een rookmachine aan de show toegevoegd, die met name goed tot hun recht komen bij de house muziek uit de jaren 90. Heb je geen behoefte aan dit soort flitsende lampen en rook? Dan kunnen we ze natuurlijk ook gewoon weglaten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Jaren 70/80/90 themafeest drive-in-show huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen