Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Drive-in-show Intiem

Prijsklasse: 500 tot 750 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 uur

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bruiloft, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Duitstalig en Oktoberfest, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rock, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie tot 60 gasten inbegrepen

Licht: Basis lichtshow inbegrepen

Drive-in-show Intiem boeken doe je omdat…

Jullie een gezellig feestje thuis of in de tuin willen vieren, maar geen complete balzaal tot je beschikking hebt.

Gaan jullie binnenkort trouwen, bereik je een bijzondere leeftijd of heb je iets anders te vieren? Daar hoort natuurlijk gezellige muziek bij! Je viert je feest echter thuis, in de tuin of in een klein zaaltje dus je wilt waarschijnlijk niet al teveel ruimte kwijt zijn aan de muziek. De gasten moeten er immers ook nog bij 😉

Speciaal voor die feesten hebben we onze drive-in-show Intiem samengesteld. Deze set bevat alle benodigde ingrediënten voor een geslaagd feest, en toch past alles op slechts een paar vierkante meter!

Drive-in-show Intiem wordt geleverd inclusief een uitstekende geluidsinstallatie tot 60 gasten, die ook op een wat lager volume prima klinkt. Je gasten moeten elkaar immers nog wel kunnen verstaan, dus de muziek hoeft niet op standje oorlog.

Dat geldt ook voor de verlichting; je zit waarschijnlijk niet te wachten op allerlei flitsende lampen, rook en een stroomverbruik waar je normaal een hele maand over doet. Je wilt echter wel wat gekleurde discolampen voor de sfeer, want het moet wel een echt feestje worden.

Daarom wordt onze Intiem show geleverd inclusief 4 gekleurde discospots. Deze zijn voorzien van de nieuwste LED techniek, waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen. Deze discospots kunnen knipperen op de maat van de muziek, maar ook gewoon (gedimd) aan staan als sfeerverlichting.

Een ander voordeel van LED discospots is dat ze vrijwel geen warmte produceren en veel minder stroom gebruiken dan ouderwetse discospots, wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik in een normaal woonhuis.

De uitstraling van onze show wordt bepaald door een schitterend verlicht meubel, dat beschikt over dezelfde LED techniek als onze discospots en dus ook allerlei kleuren kan aannemen. Alle apparatuur, kabels en kisten zijn netjes uit het zicht weggewerkt achter dit meubel.

Uiteraard is ook een ervaren allround dj bij de prijs inbegrepen, die begrijpt dat de gasten voor jou komen en dus niet voor hem. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor een “Popi Jopie” dj die de hele avond door de microfoon schreeuwt en alleen zijn eigen muziek draait. Onze dj’s hebben allerlei soorten muziek bij zich en draaien wat jij wilt, waarbij verzoekjes altijd welkom zijn.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Drive-in-show Intiem huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen