Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Drive-in-show Gewoon Gezellig

Prijsklasse: 500 tot 750 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 uur

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bruiloft, Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Duitstalig en Oktoberfest, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rock, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie tot 150 gasten inbegrepen

Licht: Basis lichtshow inbegrepen

Drive-in-show Gewoon Gezellig boeken doe je omdat…

Jullie wel een professionele dj zoeken met een sfeervolle lichtshow, maar geen complete discotheek willen met met allerlei flitsende lampen, rook en veel te harde muziek.

Gaan jullie binnenkort trouwen, bereik je bijzondere leeftijd, komt er een jubileum aan, of organiseer je het jaarlijkse bedrijfsfeest of verenigingsfeest en wil je een gewoon gezellige dj boeken?

Onze Gewoon Gezellig drive-in-show is de perfecte keuze als je wel een professionele dj zoekt, maar geen complete discotheek wilt . Deze set bestaat namelijk uit een compacte geluidsinstallatie tot maximaal 150 gasten, die ook op een wat lager volume uitstekend klinkt en een sfeervolle, maar niet te heftige lichtshow met 8 gekleurde LED discospots.

Deze LED discospots kunnen iedere gewenste kleur aannemen en kunnen knipperen op de maat van de muziek of gewoon (gedimd) aan staan als sfeerverlichting. Dit alles geldt ook voor ons schitterende verlichte meubel, waarachter alle kisten en kabels netjes zijn weggewerkt.

Wat de reden van je feest ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor het inhuren van een goede dj of drive-in show! Wij verzorgen immers al jarenlang de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland. (Jubileum) bruiloften, verjaardagen van 16 tot 65, sportverenigingen, personeelsfeesten, noem het maar op en wij zijn er geweest.

Onze ervaren dj’s beschikken dan ook over een uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils. De tijdloze klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90, de gezelligste Nederlandstalige meezingers en natuurlijk de grootste hits uit de top 40, onze dj’s hebben het allemaal in de collectie en weten bovendien uitstekend in te schatten welke muziek ze moeten draaien om de sfeer er lekker in te houden. Dat dit vrijwel altijd lukt blijkt wel uit de vele enthousiaste reacties van onze klanten.

Houd je niet zo van Nederlandstalige meezingers, wil je alleen muziek uit de jaren 80 en 90 horen of heb je andere wensen? Wij passen ons graag aan, het is immers jouw feest! Aangezien wij met meerdere dj’s werken is er altijd wel iemand die perfect thuis is in het door jou gewenste repertoire, en bovendien kunnen we altijd een vervangende dj regelen bij ziekte.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Drive-in-show Gewoon Gezellig huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen