Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Drive-in-show Exclusief

Prijsklasse: 750 tot 1000 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 x 60 minuten

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bruiloft, Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Duitstalig en Oktoberfest, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rock, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie tot 250 gasten inbegrepen

Licht: Uitgebreide lichtshow inbegrepen

Drive-in-show Exclusief boeken doe je omdat…

Jullie feest het feest van het jaar wordt, en je een drive-in-show wilt met alles erop en eraan!

Jouw ideale drive-in-show heeft een spectaculaire lichtshow met bewegend licht en andere flitsende effecten, maar ook een chique en exclusieve uitstraling.

Als je gasten binnen komen zijn ze direct onder de indruk van de imposante drive-in-show. Tientallen schitterende witte lampjes fonkelen rustig in het stijlvolle zwarte achtergronddoek en ons verlichte meubel en onze discospots en LED pilaren (aircones) staan ingesteld op een sfeervolle kleurencombinatie terwijl de dj gezellige achtergrondmuziek draait.

Wanneer alle gasten binnen zijn wordt het tijd om het feest te openen, bijvoorbeeld door een welkomstwoordje van de dj of jezelf (wij hebben standaard een draadloze microfoon bij). Na deze opening wordt het hoog tijd om er een echt knalfeest van te maken; de dj gooit er een lekkere floorfiller in en ook de lichtshow gaat op standje “spetterend feest”.

Onze verlichting is voorzien van de nieuwste LED techniek en kan dan ook allerlei kleuren aannemen, wat zorgt voor een lekker afwisselende lichtshow. Dit geldt niet alleen voor onze discospots, maar ook voor ons meubel, de LED pilaren en de moving heads.

Die moving heads gooien fel gekleurde lichtbundels door heel de zaal, en ook het ingebouwde stroboscoop effect van onze discospots wordt af en toe gebruikt voor het nodige spektakel. De dj draait uiteraard alleen de lekkerste hits van de afgelopen 30 jaar, vanzelfsprekend afgestemd op jullie wensen.

Onze dj’s hebben zichtbaar plezier in hun werk en weten hun enthousiasme ook over te brengen op je gasten waardoor de dansvloer al snel gevuld is. Vrijwel alle populaire muziekstijlen zijn vertegenwoordigd in hun uitgebreide muziekcollectie, en er wordt dan ook voor ieder wat wils gedraaid. Van lekker swingende muziek uit de jaren 70 en 80 tot de bekendste hits uit de huidige top 40, alles komt voorbij waardoor iedereen zich uitstekend vermaakt.

Natuurlijk luisteren we goed naar je wensen, want het is immers jouw feest! Als jullie lekker willen meelallen met Frans Duyts en Jan Smit is dat dus prima, maar als je juist een hekel hebt aan Nederlandstalige muziek wordt het gewoon niet gedraaid. Dat geldt uiteraard ook voor andere muziekstijlen.

Deze drive-in-show is vanzelfsprekend ook zeer geschikt voor een gala, glitter & glamour themafeest, Hollywood themafeest enzovoorts.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Drive-in-show Exclusief huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen