Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Drive-in-show Effectief

Prijsklasse: 500 tot 750 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 x 60 minuten

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bruiloft, Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Duitstalig en Oktoberfest, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rock, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie tot 150 gasten inbegrepen

Licht: Basis lichtshow inbegrepen

Drive-in-show Effectief boeken doe je omdat…

Jouw feest wordt gevierd met een gezellig dansfeest en daar hoort ook een leuke lichtshow bij. De dance drive-in-show is echter weer wat teveel van het goede, maar alleen gekleurde discolampen vinden jullie ook beetje saai.

Bij onze Effectief show wordt de standaard lichtshow van de Gewoon Gezellig show, bestaande uit 8 LED discospots en natuurlijk ons schitterende verlichte LED meubel, uitgebreid met 2 leuke effecten. Het eerste effect is een moonflower, die kleurrijke wisselende figuren op de dansvloer produceert. Het tweede effect is een led discobal, die zorgt voor fel gekleurde vlekken en stralen op muren en plafond.

Alle verlichting is uitgevoerd met de nieuwste LED techniek en kan daardoor allerlei kleuren aannemen, en indien gewenst leveren we ook een gratis rookmachine bij dit pakket.

Een leuke lichtshow is belangrijk, maar leuke muziek is natuurlijk nog veel belangrijker. Daarom hebben alle onze dj’s meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten, en hun muziekcollectie bevat dan ook voor ieder wat wils.

Natuurlijk hebben we de grootste hits uit de top 40 bij, maar ook de lekkerste knallers uit de jaren 90, de vetste discoclassics en de gezelligste Nederlandstalige meezingers. Natuurlijk mag je zelf bepalen welke muziek wel en niet gedraaid wordt, het is immers jouw feest!

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Drive-in-show Effectief huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen