Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Dj zonder apparatuur

Prijsklasse: Tot 500 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj

Duur optreden: 5 uur

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bruiloft, Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Duitstalig en Oktoberfest, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rock, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie dient verzorgd te worden door opdrachtgever

Licht: (Podium)verlichting dient door opdrachtgever verzorgd te worden

Dj zonder apparatuur boeken doe je omdat…

Alle apparatuur al aanwezig is op jullie feestlocatie, of omdat jullie een gezellige allround dj zoeken om de pauzes van een band op te vullen.

Artiestenbureau.eu werkt met een vast team van zeer ervaren allround dj’s die al jarenlang wekelijks te vinden zijn op feesten door heel Nederland. Zij weten dan ook precies wat ze moeten doen om de dansvloer vol te krijgen, én te houden!

Onze allround dj’s hebben een uitgebreide allround muziekcollectie bij zich, waarin vrijwel alle populaire muziekstijlen ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Rock & roll uit de jaren 60, de swingende discoclassics uit de jaren 70 en 80, de eurodance uit de jaren 90 en natuurlijk de grootste hits uit de huidige top 40.

Voor de liefhebbers heeft onze dj ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers en après-ski hits, de lekkerste R&B en reggaeton, dance en happy hardcore, de vetste rock en de heetste salsa in het repertoire.

Uiteraard wordt het repertoire tijdens jouw feest in overleg met jou vastgesteld, want het is immers jouw feest! Wil je bijvoorbeeld lekker meezingen met Frans Bauer, Jan Smit, Nick & Simon en Jannes? Gezellig! Ren je echter gillend de zaal uit als je Nederlandstalige muziek hoort? Dan wordt het gewoon niet gedraaid! Dat geldt uiteraard ook voor andere muziekstijlen.

Goed gereedschap is voor elke vakman een voorwaarde om zijn werk goed te kunnen doen, en dat geldt zeker ook voor onze dj’s. De aanwezige apparatuur dient dan minimaal te bestaan uit 2 Pioneer CDJ 2000 Nexus spelers en een DJM 900 Nexus mixer. Alle andere apparatuur uitsluitend in overleg.

Is deze apparatuur niet aanwezig op je feestlocatie, maar is er wel een geluidsinstallatie (bijvoorbeeld omdat je een dj boekt in combinatie met een coverband)? Dan kunnen we die tegen meerprijs ook zelf verzorgen.

Is er ook nog geen professionele geluidsinstallatie? Dan heb je een complete drive-in show nodig. Een drive-in show is het best te omschrijven als een dj die alle benodigde apparatuur zelf meeneemt. 

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Dj zonder apparatuur huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen