Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Coverband Broadway

Prijsklasse: 2500 tot 3500 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Coverband

Duur optreden: 5 x 45 minuten

Bezetting: Zanger, Zangeres, Pianist / toetsenist, Drummer / percussionist, Saxofonist / blazerssectie, Gitarist, Basgitarist

Aanbevolen voor: Bruiloft, Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 70/80, Jaren 90, Nederlandstalig, Feestmuziek en Carnaval, Rock

Geluid: Geluidsinstallatie tot 1000 gasten inbegrepen

Licht: Uitgebreide lichtshow inbegrepen

Coverband Broadway boeken doe je omdat…

Broadway al jaren aan de top in het coverband circuit staat, mega allround is, elke feesttent, pleinfeest of andere party op zijn kop weten te zetten, maar ook uitstekend geschikt is als bruiloftband!

Door Broadway te boeken voor uw evenement, is succes keer op keer gegarandeerd. Broadway kan het beste omschreven worden als een sfeermakende band met klasse en hoogstaand entertainment.

Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 25 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 25 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken.

Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Bekijk hieronder de promovideo van Broadway. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event.

Wanneer je Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

Wanneer je Broadway boekt voor uw event ontvang je de ideale band om mee samen te werken. Met een goede crew en band zullen zij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en jezelf daar niet druk over hoeft te maken. Omdat Broadway al door heel Nederland heeft gespeeld kennen ze al veel locaties, waardoor ze overal op in kunnen spelen. Kortom wanneer je Broadway boekt is succes gegarandeerd. 

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Tip: boek Coverband Broadway met een dj zodat het feest ononderbroken door kan gaan!

Allround dj

Een live band zorgt natuurlijk voor een geweldige sfeer, maar heeft ook enkele nadelen.
Ten eerste is het repertoire meestal beperkt tot 100 a 200 nummers, en ten tweede spelen ze niet de hele avond;

Coverband Broadway speelt maar 5 x 45 minuten, terwijl een feest of evenement meestal 4 tot 5 uur duurt.

Natuurlijk wordt er voordat de band begint en tijdens de pauzes wel gezorgd voor achtergrondmuziek, maar als je het feest echt ononderbroken door wilt laten gaan kun je er beter een professionele dj bij boeken!

Onze ervaren allround dj’s draaien complementair aan de band, dus in dezelfde stijl en sfeer (maar uiteraard niet dezelfde nummers). Wil je juist dat de dj een hele andere stijl draait? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je Coverband Broadway boeken in combinatie met een dj?

Vermeld dit dan bij de opmerkingen in het offerteformulier hierboven.

Waarom Coverband Broadway huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen