Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Blacklight / 90’s & 00’s Party drive-in-show

Prijsklasse: 750 tot 1000 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 uur

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging, Verjaardag

Muziekgenres: Jaren 70/80, Jaren 90

Geluid: Geluidsinstallatie tot 250 gasten inbegrepen

Licht: Uitgebreide lichtshow inbegrepen

Blacklight / 90’s & 00’s Party drive-in-show boeken doe je omdat…

Deze drive-in show wordt geleverd inclusief een sensationele lichtshow met 8 LED discospots, 2 moving heads (bewegend licht), een spectaculaire lasershow, een krachtige rookmachine en uiteraard een blacklight kanon met maar liefst 400 watt vermogen!

Onze discospots zijn voorzien van de nieuwste LED technieken en kunnen allerlei kleuren aannemen, iets wat ook geldt voor onze dj booth. Bovendien hebben onze LED spots ook een ingebouwde blacklight functie die het effect nog meer versterkt. Het geheel wordt strak afgewerkt met een zwart decordoek van maximaal 6 x 3 meter achter de discotheek.

Blacklight zorgt ervoor dat witte en fluoriserende kleding extra fel oplicht, wat deze show uitermate geschikt maar voor een Glow in the dark themafeest. De bijgeleverde moving heads (bewegend licht) en de indrukwekkende lasershow maken deze show ook uitermate geschikt voor een vette dance party in de stijl van Sensation White, maar ook voor een 90’s & 00’s Party is dit een uitstekende keuze.

90’s & 00’s Party

Na een enorme opleving van de muziek uit de jaren 70 en 80 de afgelopen jaren wil de huidige generatie twintigers en dertigers juist lekker uit hun dak gaan op de muziek uit de 90’s en 00’s; weer even lekker terug naar de tijd dat je iedere week tot vroeg in de ochtend in de kroeg of discotheek te vinden was.

Ook onze dj’s waren in die tijd wekelijks in cafe’s en discotheken te vinden, zowel achter de dj booth als ervoor, en zijn dan ook uitstekend thuis in de muziek uit die tijd.

Vanzelfsprekend komt er veel Eurodance voorbij tijdens de 90s en 00s party, bijvoorbeeld van 2 Unlimited, Whigfield, Robin S, 2 brothers on the 4th floor, Snap en Technotronic, maar we gaan ook springen met House of Pain en Kriss Kross, en natuurlijk op Liberte, l’Amour Toujours en I gotta feeling.

“Put your hand up for Detroit” van Fedde le Grand zorgt er altijd voor dat alle handjes de lucht in gaan, en ook andere superstar dj’s als Tiësto en David Guetta mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een echte 90’s & 00’s party. En over superstars gesproken, wat dacht je van Rihanna, Robbie Williams, The Backstreet Boys en de Spice Girls? I tell you what I want, I wanna party!

Speciaal voor de dames komen er ook regelmatig wat lekkere zwoele R&B plaatjes voorbij, zoals Casanova van Ultimate Kaos, Yeah van Usher en de reggaeton van Sean Paul en Daddy Yankee. En over zwoele klanken gesproken, de nineties en zeroes was ook de tijd van de grote zomerhits als Mambo nr. 5, Follow The Leader, Macarena en natuurlijk The Vengaboys.

Natuurlijk gaan we ook luidkeels meezingen met Britney Spears, Aqua’s Barbie Girl en natuurlijk I’m Blue la da di la di da, of met een stevige rockplaat als Smells like teen spirit van Nirvana of Liquido van Narcotic. En als de sfeer ernaar is komt er misschien zelfs wel een hit van Marco Borsato of Guus Meeuwis voorbij!

Later op de avond gaat het gas nog even echt open als we de happy hardcore van Charlie Lownoise en Dj Paul Elstak tevoorschijn toveren, en ook Jan Wayne, Milk Inc en Scooter zetten de tent altijd helemaal op z’n kop.

Halloween themafeest

De mysterieuze blauw-paarse gloed die ontstaat door het gebruik van blacklight maakt deze show ook uitermate geschikt voor jullie Halloween themafeest of Horror Party, zeker in combinatie met de rookmachine en laser.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Blacklight / 90’s & 00’s Party drive-in-show huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen