Artiestenbureau logo
Artiestenbureau logo

Beachparty drive-in-show

Prijsklasse: 750 tot 1000 euro exclusief BUMA en 9% BTW

Soort artiest: Dj, Drive-in-show

Duur optreden: 5 x 60 minuten

Bezetting: Allround dj

Aanbevolen voor: Bedrijfsfeest, Cafe of discotheek, Feesttent, Sportvereniging

Muziekgenres: Allround, Top 40, Jaren 50/60, Jaren 70/80, Jaren 90, Zero’s, Dance, Nederlandstalig, Zomers en Latin, Feestmuziek en Carnaval, Rap en R&B

Geluid: Geluidsinstallatie tot 250 gasten inbegrepen

Licht: Uitgebreide lichtshow inbegrepen

Beachparty drive-in-show boeken doe je omdat…

Je een beachparty, tropisch themafeest of Ibiza party organiseert en lekker wilt dansen op de heetste zomerhits voor een prachtig decor!

De dj draait vanuit een schitterende verlichte strandbar (die dankzij de nieuwste LED technieken allerlei vrolijke zomerse kleuren kan aannemen) de lekkerste zomerse muziek van de afgelopen 30 jaar. Terwijl je gasten al dansend uitkijken op een tropisch strand met wuivende palmen en een azuurblauwe zee dalen honderden belletjes uit onze bellenblaasmachine op hen neer voor de nodige verkoeling… zorg jij voor de cocktails?

Naast alle grote zomerhits en wat echte salsa en merengue voor de liefhebbers kan onze dj ook wat minder tropische, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90, de huidige top 40, Nederlandstalig, commerciële dance enzovoorts.

Deze show is natuurlijk ook uitermate geschikt voor een Ibiza Party met alleen de beste clubhouse van dj’s als Hardwell, Tiësto, David Guetta en Afrojack.

Onze Beachparty is een absolute topper voor beachparty’s, feesttenten, horecagelegenheden en bedrijfsfeesten en wordt standaard geleverd inclusief een groot decordoek van maar liefst 6 x 3 meter en een uitgebreide lichtshow met 8 gekleurde LED discospots, 2 moving heads (bewegend licht), een spiegelbol, rookmachine en bellenblaasmachine.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier

Waarom Beachparty drive-in-show huren bij Artiestenbureau.eu?

  • Artiestenbureau.eu is een erkend boekingskantoor voor vrijwel alle artiesten
  • Daardoor kunnen wij artiesten rechtstreeks boeken zodat je nooit teveel betaalt
  • Alle genoemde prijzen zijn uitkoopgages, waarin alle sociale lasten en loonbelastingen verwerkt zijn
  • Onze medewerkers geven je graag deskundig advies over het juiste entertainment voor je feest of evenement
  • We staan je graag telefonisch te woord tijdens onze ruime openingstijden en beantwoorden e-mails binnen 24 uur
  • Je doet zaken met een professionele organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en ontvangt netjes een contract en factuur
  • Als de geboekte artiest onverhoopt verhinderd is stellen wij alles in het werk om een gelijkwaardige vervanging te regelen